Craniovisie Rotterdam Logo

ERVARINGEN

6 reacties

 1. Een behandeling bij Willeke blijft een cadeau voor lichaam en geest. Wat in deze tijd waardevol is voor balans.

 2. Via een vriendin ben ik geattendeerd op cranio sacrale therapie. Ik wist niet wat ik moest verwachten, want wist ook niet wat het betekende. Ik ben nu een paar keer geweest en merk wat dit met me doet, het is een reis naar binnen, en ben tot de ontdekking gekomen dat ik nooit aandacht schonk aan wat mijn lichaam doet met het verwerken van emoties. Dankzij Willeke en deze therapie ben ik bewuster van de processen in mijn lichaam en heb ik geleerd beter te luisteren naar wat ik voel. Door de metaforen die Willeke gebruikt worden zaken die spelen duidelijker, kan dit zelfs visualiseren, en helpt het om gedachten om te buigen die je lichamelijk beperken. Ik kan het iedereen (die ervoor open staat) aanraden.

 3. Inmiddels al vele behandelingen bij Willeke ervaren. Aanvankelijk kwam ik met aangezichtspijn maar heb ik ook andere pijnen (door Willeke ontdekt) kunnen aanpakken die ervoor zorgen dat ik veel meer in balans ben. Het is een bijzondere reis door lichaam en geest die gaat over voelen en aangaan met als doel inzicht krijgen hoe deze twee met elkaar in verbinding staan. Ik kijk er iedere keer naar uit.

 4. Ik heb 3 behandelingen van Willeke gehad.
  Wat een bijzondere ervaring!
  Heb mij na de behandeling in tijden niet zo goed gevoeld.
  Ik kan dit iedereen aanraden!!

 5. willeke is een erg empathische therapeut die mij goed geholpen heeft . hoofdpijn die ik jaren had is nu weg .

 6. Ik heb nu drie behandelingen bij Willeke gehad en sinds de eerste afspraak, op 18 juli, ben ik niet meer bij de chiropractor geweest. Dit is heel wat voor mij, want vanwege mijn jarenlange rug- en nekproblemen was ik daar vaste klant. Denkende dat al mijn rugklachten voortkwamen uit vastzittende wervels… Toen wist ik nog niets van bindweefsel, waarin veel stress en emotie vast kan gaan zitten. Ik raad iedereen die al lang tobt met pijnklachten, of wat voor klachten dan ook, om eens Craniosacraal Therapie te proberen. Willeke is een hele fijne therapeut bij wie je je gelijk op je gemak voelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.