Craniovisie Rotterdam Logo

ERVARINGEN

9 reacties

 1. Mijn pasgeboren dochter kon ‘s nachts moeilijk slapen vanwege krampjes. Ook had zij een voorkeurshouding. Al gelijk na 1 behandeling merkte ik verschil. Ze sliep de nacht veel beter en krampjes waren minder. Willeke heeft haar een aantal keer behandeld en ik heb nu een hele blije dochter die goed slaapt.

 2. Ik worstelde met post COVID klachten, mn een intense vermoeidheid in mijn benen en brain fog. Willeke zei dat CST mogelijk kon helpen. Vrijdag 8-7 hadden we een afspraak. Willeke heeft de 10 stappen gedaan. Het resultaat is indrukwekkend! Het extreem vermoeide gevoel in mijn benen is weg en de brain fog is stukke minder. Vandaag weer voor het eerst op de fiets gezeten!

 3. Door mijn psychotherapeut door verwezen naar Willeke, ik heb nu dertien behandelingen gehad bij Willeke. Ik heb fibromyalgie. Mijn steeds terugkerend woord was bizar, ik viel van de ene na de andere verbazing. De behandelingen zijn echt bijzonder, je snapt gewoon niet wat je lichaam kan doen. Maar ik ging met sprongen vooruit. De fibro is er nog steeds, ik ervaar nog steeds veel pijn. Maar de minder is hierdoor ook veranderd en daardoor kan ik het handelen. Dank je wel Willeke voor alles. Je hebt mij zoveel verder gebracht na al mijn therapie.

 4. Een behandeling bij Willeke blijft een cadeau voor lichaam en geest. Wat in deze tijd waardevol is voor balans.

 5. Via een vriendin ben ik geattendeerd op cranio sacrale therapie. Ik wist niet wat ik moest verwachten, want wist ook niet wat het betekende. Ik ben nu een paar keer geweest en merk wat dit met me doet, het is een reis naar binnen, en ben tot de ontdekking gekomen dat ik nooit aandacht schonk aan wat mijn lichaam doet met het verwerken van emoties. Dankzij Willeke en deze therapie ben ik bewuster van de processen in mijn lichaam en heb ik geleerd beter te luisteren naar wat ik voel. Door de metaforen die Willeke gebruikt worden zaken die spelen duidelijker, kan dit zelfs visualiseren, en helpt het om gedachten om te buigen die je lichamelijk beperken. Ik kan het iedereen (die ervoor open staat) aanraden.

 6. Inmiddels al vele behandelingen bij Willeke ervaren. Aanvankelijk kwam ik met aangezichtspijn maar heb ik ook andere pijnen (door Willeke ontdekt) kunnen aanpakken die ervoor zorgen dat ik veel meer in balans ben. Het is een bijzondere reis door lichaam en geest die gaat over voelen en aangaan met als doel inzicht krijgen hoe deze twee met elkaar in verbinding staan. Ik kijk er iedere keer naar uit.

 7. Ik heb 3 behandelingen van Willeke gehad.
  Wat een bijzondere ervaring!
  Heb mij na de behandeling in tijden niet zo goed gevoeld.
  Ik kan dit iedereen aanraden!!

 8. willeke is een erg empathische therapeut die mij goed geholpen heeft . hoofdpijn die ik jaren had is nu weg .

 9. Ik heb nu drie behandelingen bij Willeke gehad en sinds de eerste afspraak, op 18 juli, ben ik niet meer bij de chiropractor geweest. Dit is heel wat voor mij, want vanwege mijn jarenlange rug- en nekproblemen was ik daar vaste klant. Denkende dat al mijn rugklachten voortkwamen uit vastzittende wervels… Toen wist ik nog niets van bindweefsel, waarin veel stress en emotie vast kan gaan zitten. Ik raad iedereen die al lang tobt met pijnklachten, of wat voor klachten dan ook, om eens Craniosacraal Therapie te proberen. Willeke is een hele fijne therapeut bij wie je je gelijk op je gemak voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *