fbpx

Open Dag Craniovisie

klachten na hersenschudding?

Herken je het verhaal van mevrouw W? Mail ons jouw verhaal en maak een afspraak.

Mevrouw W. (47 jaar) liep een zware hersenschudding op toen ze viel met wielrennen.

Ze heeft rust genomen, heeft drie maanden gerevalideerd bij Rijndam Revalidatie met fysiotherapie, ergotherapie, een psycholoog en een haptonoom. Ze heeft daar goede vooruitgang geboekt maar is nog niet tevreden met haar kwaliteit van leven.

Ruim een jaar na het ongeluk komt ze voor cranio. Ze is nog steeds beperkt belastbaar en kan geen 2 uur per dag werken. Ze kan zich moeilijk concentreren krijgt snel hoofdpijn.  Ze komt niet altijd goed haar woorden en een verhaal in de goede volgorde vertellen kost moeite. Als ze teveel prikkels krijgt kan ze niet meer functioneren en het duurt dagen voordat dit hersteld is.

Mevrouw hoopt dat de cranio voor grotere belastbaarheid kan zorgen. Ze zou graag 30 uur per week kunnen werken zonder te veel hoofdpijn te krijgen of haar focus te verliezen.

2,5 maand en 7 behandelingen verder kan mevrouw ze 15 uur per week werken. De hoofdpijn is soms nog maar is acceptabel en verdwijnt veel sneller dan voor de cranio behandeling. Ze kan weer normaal een gesprek voeren en kan meer prikkels aan.

Ze komt nog voor onderhoud en in deze sessies werken we ook aan de emoties die ze ervaart tijdens het accepteren van het feit dat het ongeluk haar leven veranderd heeft.

Zij begint nu ook de mogelijkheden te zien die er wel zijn, ziet kansen en zit weer vol plannen!

Cranio heeft haar leven weer op de rails helpen zetten.

Op vrijdag 8 november 2019 hebben wij bij Craniovisie Rotterdam een open dag.